vrijdag 16 november 2012

geen nachtjapon meer!!!

Op aanraden van wilja even de jurk aangedaan met laarzen en jasje, en hoep, het is leuk geworden, de jurk is gelijk nachtjapon af haha!
Heb ook een stuk van de onderjurk afgeknipt, dat zorgde voor een streep, en dat is natuurlijk geen gezicht
vind m nu wel leuk

Äls je 'gezegend' bent met zulke dikke bovenbenen
zie je alles in zo'n jurk staan, en dat werk je echt niet
weg met corrigerend ondergoed!;)

groetjes sarina

7 opmerkingen:

 1. haha jij met je nachtpon.. valt toch reuze mee! Ik vind m leuk! je kan er toch van alles en nog wat op doen? Of een lang vest ofzo.. Men wat naai jij een leuke dingen.. Heb afgelopen weekend een nieuwe naaimachine gekregen, misschien moet ik me er toch ook maar eens echt in gaan verdiepen als alleen maar knutselen ;-) bedankt voor je award, leuk! En trouwens die bovenbenen valt reuze mee!! Wou dat ik zo'n lijntje had!

  Groetjes
  Alberta

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zie je wel, dat het wel een leuk jurkje is?
  ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jij gaat deze week echt als een trein! Zo vind ik deze jurk heel mooi staan en niet 'klagen' over je figuur hoor, je ziet er zo slank uit!
  Het ballonrokje van een paar posten geleden vond ik trouwens ook erg mooi, die was mij ook al opgevallen in het blad en staat op mijn lijstje van 'to do'
  Nog bedankt trouwens voor je award, maar ik ga er voor de rest niets mee doen, sorry! In het verleden nl. al het 1 en ander persoonlijks door de awards op mijn blog gezet en vind dat eigen lijk wel voldoende.
  groetjes Danielle

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Sarina,
  't Ziet er nu heel anders uit!
  Tja, die bovenbenen....heel herkenbaar!
  groetjes, Marleen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een ander jurkje is het ineens door het jasje en de stoere laarzen. Tsja... corrigerend ondergoed bestaat niet voor stevige bovenbenen... ik weet er alles van :)

  De Burda is trouwens totaal anders... ga ik morgen kiekjes van maken en er ook op zetten. Het leuke is dat de jurkjes voor de meisjes nu tot 140 lopen... ook een snoes van een winterjasje... Ik zou voor Bridget nog een winterjasje maken en ik heb hèt patroon nu gevonden hoor. Nu alleen de warme tussenvoering nog.

  Groetjes, Collie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het staat heel mooi en volgens mij valt het wel mee met je dikke bovenb. :-)

  BeantwoordenVerwijderen